Herstelling

Eigen hersteldienst

Nieuw item
Anker

[]

Gaat er toch iets stuk dan hebben we een interne hersteldienst met competente herstellers. Door de jarenlange samenwerking kan Schroeyen rekenen op een voortreffelijke ondersteuning door de leveranciers: opleiding medewerkers, snelle levering van onderdelen.

Onze specialisten repareren indien mogelijk de print en zo bespaart u de kost van een volledig nieuwe module. We doen er alles aan om uw toestel te herstellen, zonder dat de kosten zo hoog zouden oplopen dat een nieuw toestel de enige oplossing wordt.

Als we uw toestel toch moeten laten herstellen door de dienst van de invoerder (voornamelijk binnen de 2 jaar garantie), staan wij in voor de opvolging en analyse van het probleem, het plaatsen van een vergelijkbaar vervangtoestel en het technisch contact met de invoerder.

Service is ons waarmerk

We doen er alles aan opdat u de volgende werkdag terug aan het wassen of televisie kijken bent, voor zover er iemand thuis is om de technicus te ontvangen. We hebben permanent een 50-tal reserve-wasautomaten, evenveel droogkasten, diepvriezers en tv's ter beschikking.

Elektro Schroeyen staat voor: deskundig advies bij aankoop, service na verkoop, de betere merken onder één dak. Wij zijn een huis van vertrouwen sinds 1967.

Zit u met een defect toestel? Kom er dan (indien mogelijk) mee langs om de mogelijkheden te bekijken. Aarzel niet om ons te contacteren.

Wij vragen voor herstelling een voorschot (gelijk aan de eventuele bestekkosten)

€30 Bestekkosten

€50 Bestekkosten met transport

Nieuw item

EIgen hersteldienst

Nieuw item

Bestek

Nieuw item

Reservetoestel

Anker

[]